Tots els pobles
Sobre nosaltres / Contacta amb nosaltres

Sobre nosaltres / Contacta amb nosaltres

Visió Empresarial

Totes les persones de Cawolo esperen utilitzar l'hidrogen per fer del món un lloc millor, alliberar el potencial de les energies renovables i realitzar la descarbonització global

Actualment, ha construït una sala d'exposicions del museu de ciència i tecnologia de l'hidrogen d'alt nivell, compromesa a construir i desenvolupar un ecosistema per compartir la salut de l'hidrogen i liderar activament la transformació de la indústria global de l'hidrogen.

Equip Cawolo

Cawolo és una empresa integral d'alta tecnologia que integra investigació i desenvolupament, disseny, fabricació i venda de productes d'hidrogen Cawolo té la seva pròpia tecnologia patentada bàsica: tecnologia de producció d'hidrogen de separació d'hidrogen-oxigen d'alta concentració. Actualment, ha construït una sala d'exposicions del museu de ciència i tecnologia de l'hidrogen d'alt nivell, compromesa a construir i desenvolupar un ecosistema per compartir la salut de l'hidrogen i liderar activament la transformació de la indústria global de l'hidrogen.

Membres de l'equip professional

Enginyer en cap-He Xiancheng

Enginyer en cap-He Xiancheng

El director general del Centre d'Enginyeria PEM, centrat en la mecatrònica, fa 28 anys que es dedica al disseny d'equips de producció d'hidrogen i sistemes de control d'automatització elèctrica industrial. • Responsable de la formació de l'equip tècnic del PEM. El 2022, lidereu l'equip per conquerir el primer electrolitzador industrial PEM a escala de megawatts a la província de Guangdong i el seu rendiment arribarà al nivell líder en la indústria.

Directora de tecnologia-Renee Hou

Directora de tecnologia-Renee Hou

El Dr. Hou es va graduar a l'Institut Tecnològic d'Illinois i va estudiar amb el famós instructor de piles de combustible. Després de graduar-se, el Dr. Hou ha treballat durant molts anys en pioners internacionals de cèl·lules de combustible i fabricants d'equips originals, i ha acumulat una rica experiència tant en R+D tecnològic com en desenvolupament de productes. Solia ser la directora tècnica de Ballard Xina, la directora tècnica de SPIC Hydrogen Energy Company i la directora de planificació estratègica d'energia d'hidrogen de l'equip del projecte de pila de combustible Great Wall Motor XEV. Abans de tornar a la Xina, el Dr. Hou tenia molts anys d'experiència en la indústria a Ballard Vancouver i AFCC Vancouver, així com en startups de piles de combustible a Silicon Valley.

Charman-Sr. Lin

Charman-Sr. Lin

President de Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co. Ltd. Director general de Guangdong Cawolo Health Technology Co, Ltd. Director general de Guangdong Cawolo Equipment Co. Ltd. Director general adjunt de Foshan Huayang Xinli Water Treatment Amb coneixements únics i sensibilitat en la gestió empresarial, el Sr. Lin va dirigir l'equip en el camp del tractament d'aigua electrolitzada durant 23 anys. És el mestre dels projectes Cawolo i la integració de recursos interns i externs.

Hidrogen de Guangdong Cawolo

Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. es va establir el desembre de 2021, és la integració de Guangdong Cawolo Health Technology Co., Ltd. i Foshan Cawolo Equipment Co., LTD. L'empresa es troba a la ciutat de Foshan, zona de demostració de la indústria emergent de la província de Guangdong: la nova base de la indústria lleugera de Guangdong. Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. és una empresa integral de ciència i tecnologia que integra investigació i desenvolupament, disseny, fabricació i venda de productes d'hidrogen. Està compromès amb la innovació tecnològica de la cèl·lula electrolítica PEM i per realitzar la fabricació d'alta gamma, intel·ligent, verda, a gran escala i domèstica del sistema integrat de producció d'hidrogen d'aigua electrolítica PEM. L'equip de l'empresa té més de 20 anys d'experiència en la indústria del tractament d'aigua electrolítica, amb tecnologia d'investigació i desenvolupament de la indústria de front-end, la força de l'equip de tecnologia d'investigació i desenvolupament de l'empresa, hi ha molts experts coneguts i personal de màster a casa i a l'estranger. L'equip d'inspecció de fàbrica està complet, la construcció del sistema de qualitat i medi ambient està completa. L'empresa principalment R + D i produeix una gamma completa d'equips de producció d'hidrogen d'aigua electrolítica PEM industrials, elèctrode de membrana, cèl·lula electrolítica, generador d'hidrogen, tassa d'aigua rica en hidrogen, dispensador d'aigua rica en hidrogen i altres productes, categories a tot el sector industrial, comercial. i la llar i altres camps de mercat multinivell.

Hidrogen de Guangdong Cawolo
subscripció

Subscriviu-vos al nostre butlletí

Follow us

Volem saber de vosaltres